Valborg 155

Ros vid graven och smörgåstårta

Efter ett kort tal syns här ordföranden Birgitta Lertséus förse Valborg Aulins grav med en ros.

Födelsedagen 9 januari uppmärksammades på sedvanligt sätt med besök, minnestal och ros vid graven. - Denna ceremoni påbörjades av Valborg Aulin Sällskapet i samband med 150-årsdagen från Valborg Aulins födelse 2010, berättade ordföranden Birgitta Lertséus. Det har blivit en uppskattad aktivitet som fortsätter med kaffe/te och smörgåstårta "hemmahos" en medlem, som bor intill Södra kyrkogården. Det blir tillfälle att höra lite om Valborg Aulin, ställa frågor om vad som är på gång.

Övriga medlemmar inklusive en liten hund, som sticker upp ur en väska längst till vänster. Under rosen ligger buketten från Allhelgonahelgen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.04 | 10:29

Kul att musiken når sin "rätta lyssnare" - det har vi i Valborg Aulin Sällskapet väntat på länge! Lucia Negro vår fina hedersmedlem!

...
07.04 | 08:36

Högst imponerande och suveränt tolkad komposition. Både Aulin och den med mig jämnåriga Negro, mig hittils obekanta, men klart lysande stjärnor. DETTA är musik!

...
05.05 | 00:32

Elain Olsson och Birgitta Lertséus heter Martin Dyfvermans pratande gäster! Och med rätt stavning

...
02.05 | 17:47

Det går att efterlyssna nu på Länsradion.se när Birgitta L och Elaine O gästade studion 30/4 för att prata om sällskapet och den kommande konserten på Säbylund

...
Du gillar den här sidan